Webapp: wat zijn de mogelijkheden?

Webapp: wat zijn de mogelijkheden?

Webapp

Via onze website kunt u op een veilige manier onderstaande zaken regelen:

  • digitaal een medische vraag stellen (E-consult)
  • herhaalrecept aanvragen
  • een deel van uw medisch dossier inzien
  • een afspraak maken op het spreekuur

.
Registreren
Om gebruik te maken van deze online service (Webapp) is het nodig dat u zich eenmalig registreert zodat u toegang krijgt tot uw eigen beveiligde patiëntomgeving.
.

U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de assistente of stuur een mail naar info@huisartsenpraktijkcadierenkeer.nl met de volgende gegevens; uw naam, geboortedatum, telefoonnummer en het verzoek dat u gebruik wilt maken van de Webapp. Zodra de assistente u registreert, ontvangt u een e-mailbericht met instructies om beveiligd in te kunnen loggen in uw eigen beveiligde patiëntomgeving. U kunt 24/7 inloggen via onze website door op aanmelden te klikken.
.

Let op! Aanmelden voor deze Webapp service is alleen mogelijk vanaf 16 jaar en ouder. En u heeft een persoonlijk e-mailadres nodig. U kunt bijv. niet het gezamenlijk mailadres van u en uw partner gebruiken.
.
E-consult
Met de module E-consult kunt u via deze website beveiligd een vraag stellen. Hoeft u de huisarts niet te spreken of te zien, dan bestaat de mogelijkheid een vraag te stellen aan de huisarts via het zogenaamde E-consult.
.
Nadat uw vraag op de praktijk is binnengekomen ontvangt u een ontvangstbericht per e-mail. We proberen uw vraag binnen 2-5 werkdagen te beantwoorden. Na beantwoording ontvangt u weer een e-mailbericht waarna u in uw beveiligde patiëntomgeving (na inloggen) het antwoord kunt lezen. Uw vraag zal vertrouwelijk en zorgvuldig worden behandeld.  Let op! Niet alle onderwerpen zijn geschikt voor E-consult.
.
Voorbeelden die niet geschikt zijn:
• Spoedeisende zaken
• Klachten waarbij mogelijk een lichamelijk onderzoek nodig is
• Emotionele/mentale problemen
• Plannen van afspraken op het spreekuur of aanvragen van een huisbezoek
..
Geschikte onderwerpen kunnen zijn:
• Opvragen van uitslagen of vragen over onderzoek
• Vragen over leefstijl
• Vragen over medicijnen
• Vragen over een eerder consult
• Controles en follow-up bij chronische aandoeningen

..
Herhaalrecept
Met de module herhaalrecepten kunt u uw actuele medicatieoverzicht inzien, recepten bestellen of een vraag stellen over uw medicatie. Voor meer informatie ga naar herhaalrecepten.

.
Online afspraak inplannen
In verband met de coronacrisis is deze mogelijkheid tijdelijk niet/beperkt actief.
.
Wanneer u inlogt in uw beveiligde omgeving kunt u eenvoudig een afspraak plannen op het spreekuur van de huisarts. Een online afgesproken consult duurt 15 minuten en is geschikt voor het behandelen van 1 klacht. Indien u meerdere klachten heeft of denkt toch meer tijd nodig te hebben, neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Onze assistentes plannen dan graag een langere afspraak voor u of u kunt zelf 2 afspraken achter elkaar inplannen.
.
Online afspraken of E-consulten zijn niet geschikt voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Voor levensbedreigende situaties belt u 112. Voor een spoedgeval of bij twijfel aan de ernst van uw klachten kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk.

.
Uw medisch dossier bekijken
Bent u bij de huisarts geweest? De huisarts noteert de gegevens in uw medisch dossier. U kunt een gedeelte van uw medisch dossier inzien en o.a. onderstaande onderwerpen teruglezen: Het advies van de huisarts Uitslagen van onderzoeken Lijst van medicijnen Door in te loggen in de Webapp via onze website kunt u naar ‘mijn medisch dossier/mijn kluis’ gaan en de gegevens op het gemak teruglezen.Call Now Button