Raadhuisplein 1a

6267 CW Cadier en Keer

Bij niet urgente vragen

Stuurt u ons een e-consult

Praktische Informatie

Prikken CRP

Praktische Informatie

De praktijk is gevestigd op de begane grond in een mulitfunctioneel pand. Naast onze huisartsenpraktijk bevindt zich in dit gebouw o.a. een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, een diëtiste, een verloskundige en een logopediepraktijk.

Onze praktijk staat voor:

  • Vriendelijke, laagdrempelige en persoonlijke huisartsenzorg met tijd voor de patiënt en met focus op gezondheidsbevordering;
  • Goede bereikbaarheid, iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur;
  • Goede toegankelijkheid,  bereikbaar voor rolstoelafhankelijke patiënten, ruime parkeermogelijkheden en bushalte op loopafstand;
  • Voldoende spreekuren, zowel ’s morgens als ’s middags mogelijk;
  • Altijd geholpen worden,  in uw eigen praktijk, ook tijdens vakantieperiodes;
  • Gemak, vragen stellen & herhaalrecepten bestellen is 24uur per dag mogelijk via de e-mail of de receptenlijn.

Herhaalrecepten zijn medicijnen die u aaneengesloten of regelmatig gebruikt. Wanneer de dosering of het gebruik verandert moet u contact opnemen met de praktijk. Alle recepten moeten door de huisarts worden goedgekeurd. Ze zullen na goedkeuring de volgende werkdag voor u klaarliggen bij uw vaste apotheek.

Vanwege de coronacrisis verzoeken wij u om niet zomaar binnen te lopen en aan de balie herhaalmedicatie bij te bestellen. Een herhaalrecept kunt u op verschillende manieren aanvragen:

  • Telefonisch
    Dit kunt u 24 uur per dag doen door het inspreken van uw bestelling op de receptenlijn via telefoonnummer 043-4071229 keuzetoets 2.

  • Webapp
    Vanwege het gebruiksgemak van de Webapp willen wij u vragen om uw recepten via de Webapp te bestellen. Indien u nog geen gebruik maakt van de Webapp kunt u contact opnemen met de assistente om de aanmelding te regelen. Daarna kunt u te allen tijde met uw eigen inloggegevens inloggen via onze website.

  • E-mail
    Stuur uw bericht naar info@huisartsenpraktijkcadierenkeer.nl en zet onderstaande gegevens in uw bericht: 
    • uw eigen naam, adres en geboortedatum
    • de naam van het medicijn (bijv. paracetamol)
    • de sterkte van het medicijn (bijv. 500mg)
    • het gebruik (bijv. 2 maal per dag 1 tablet)
    • naam van de apotheek
    • is bezorging van het recept wel/niet noodzakelijk?

Onze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten die binnen 10-15 minuten van de praktijk wonen. U kunt uw inschrijving regelen via de assistente.

Graag verzoeken wij u om alvast het inschrijfformulier te downloaden en vooraf in te vullen zodat de assistente u direct verder kan helpen.

Voor het inschrijfformulier, klik hier.
For the English registration form, click here.

Wij vinden het belangrijk dat (huis)artsen worden opgeleid. Daarom werken wij samen met Universiteit Maastricht. U kunt in onze praktijk te maken krijgen met co-assistenten, dit zijn artsen in opleiding. Mocht u hier bezwaar tegen hebben geef het aan bij de assistente.

Ook is het van belang dat er nieuwe doktersassistenten en praktijkondersteuners worden opgeleid. Het kan zijn dat u tijdens bepaalde periodes door een stagiaire te woord wordt gestaan.

Vanaf januari 2019 is onze praktijk gestart met het PlusPraktijk project.

Wat betekent een PlusPraktijk?

Een PlusPraktijk is een huisartsenpraktijk van de toekomst. Een huisartsenpraktijk waar patiënten zelf de regie hebben, patiënten doelmatig worden behandeld en de huisarts de regisseur is van de zorg in de wijk. Een PlusPraktijk kenmerkt zich door maximale transparantie in praktijkvoering en prestaties. Daarbij staat ook het delen van best practices voorbeelden tussen de huisartsenpraktijken centraal. Samen sta je sterker dan alleen bij het bewerkstelligen van duurzame, toekomstbestendige huisartsenzorg. Om duurzame, toekomstbestendige huisartsenzorg te behalen gaan de PlusPraktijken gedurende een periode van 5 jaren met verschillende interventies aan de slag. In totaal betreft het 17 interventies op het gebied van Patiënt empowerment, Doelmatige zorg en Wijkgerichte zorg. In totaal doen 15 huisartsenpraktijken uit de regio mee aan dit project, waaronder onze praktijk.

 

Onze praktijk heeft in 2015 het HaZo24-certificaat behaald. Dit betekent dat onze praktijk voldoet aan alle eisen die gesteld zijn binnen HAZO24 en is getoetst door Lloyd’s Register.

HaZo24 is een ingericht en getoetst kwaliteitssysteem voor de 24-uurs huisartsenzorg en is gebaseerd op de kwaliteitsnorm EN-15224, ook bekend als de ISO 9001 voor de gezondheidszorg.

Kan ik bij de huisarts terecht voor een medische verklaring?

Wat is een medische verklaring?

Een medische verklaring is een brief van de arts waarin staat beschreven dat de patiënt beperkingen heeft of ziek is en om deze redenen speciale voorzieningen nodig heeft of bepaalde dingen niet meer kan. Helaas kunt u bij uw eigen huisarts niet terecht voor een medische verklaring. Dit is conform de richtlijnen van de KNMG, de beroepsorganisatie voor artsen. Deze adviseert huisartsen geen medische verklaringen af te leggen over eigen patiënten.

Wel kunt u ons vragen een afschrift van uw medisch dossier te maken. Daarin staan de belangrijkste feiten over uw gezondheidstoestand vermeld. Vervolgens kan een arts waarbij u niet onder behandeling staat deze feiten onafhankelijk beoordelen. Ook kunt u bij de instantie die van u een medische verklaring vraagt navragen of een verklaring van uzelf ook voldoende is.

Wilt u hier meer over weten?

Het zogeheten ‘weigeringsbriefje’ kunt u ook hier terugvinden, op de website van KNMG

Het is de laatste tijd drukker dan u van ons gewend bent en hierdoor zijn de spreekuurplekken bij de huisartsen snel vol. Helaas komt het regelmatig voor dat mensen niet verschijnen op de afspraak zonder bericht, dit noemen we no-show. In de tijd die voor u gereserveerd stond had de huisarts ook iemand anders kunnen helpen. Mede hierom willen wij u vriendelijk verzoeken de afspraak tijdig te annuleren/verplaatsen. U kunt hiervoor het beste telefonisch contact opnemen met de assistente. Zij zoekt dan naar een ander passend moment.

Mocht het vaker voorkomen dat u niet verschijnt op de gemaakte afspraak, dan zijn wij genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen met een wegblijftarief. Het wegblijftarief is een schadevergoeding voor de kosten die de praktijk maakt. De tarieven van het wegblijftarief zijn €15 voor een enkel consult (10 minuten) en €30 voor een dubbel consult (20 minuten of langer). Hier vallen ook alle consulten bij de assistentes en praktijkondersteuners onder.

Hoe werkt het?
U ontvangt de rekening met het te betalen bedrag per post thuis. Indien de rekening voor een volgende afspraak nog niet is betaald, dan moet u het bedrag contant aan de praktijkbalie afrekenen, voordat de afspraak door kan gaan.

Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

  • Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
  • Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
  • Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
  • Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
  • Overgevoeligheden en bijzonderheden
  • Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)
  • Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen. Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. 

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Liever telefonisch?

Herhaalrecept Bestellen

1
Uw gegevens
2
Gegevens Apotheek
3
Medicijnen
4
Last Page
Voorletters
Achternaam
Geboortedatum
Email *
Telefoonnummer
Apotheek
Laten Bezorgen?
Medicijnen
Opmerkingen
Call Now Button Ga naar de inhoud