Medewerkers

Sybilla 600700

Hoi, ik ben Sybilla Lenaers. Na de middelbare school ben ik in Nijmegen geneeskunde gaan studeren waar ik mijn huidige collega Femke Gevers al leerde kennen in onze introductieweek. Na mijn afstuderen eind 2014 heb ik gewerkt op de spoedeisende hulp en in de ouderenzorg om vervolgens in Maastricht de huisartsopleiding te gaan doen. Opgegroeid in Margraten en altijd graag in vertrouwde omgeving weer willen werken. Eerst als waarnemend huisarts bij drs. Prevoo vanaf februari 2015 op de Willem-Alexanderstraat. In 2021 in de maatschap als praktijkhouder en vanaf 2024 samen met drs. Gevers. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, vrijdag en woensdag de oneven week.
Thuis is het gezellig druk met mijn man Rick en 3 dochters Yfke, Jitske en Renske. Er worden veel gezelschapsspelletjes thuis gespeeld en ik vind het leuk om een boek te lezen en te wandelen in mijn vrije tijd.

drs. S.J.M.M. Lenaers

Huisarts (praktijkhouder)
BIG: 49913569401
Aanwezig op:
maandag, dinsdag en vrijdag,
om de week op woensdag
Femke foto zwart wit 600700

Mijn naam is Femke Gevers-Brants, ik ben geboren en getogen in Helmond. Mijn geneeskunde en huisartsenopleiding heb ik in Nijmegen gevolgd en in 2015 afgerond. Daarna ben ik gaan werken als waarnemend huisarts in de omgeving van Nijmegen, en later in Zuid-Limburg. Ik heb er heel bewust voor gekozen dat ik ook praktijkhouder wilde worden en vanaf 2024 ben ik dan ook met veel enthousiasme begonnen als praktijkhouder naast drs. Lenaers in het mooie Cadier en Keer. Ik zal werkzaam zijn op maandag, donderdag en vrijdag en woensdag om de week.
Naast mijn leuke werk ga ik ook graag uitstapjes maken in het mooie Heuvelland met mijn man Tom en kinderen Eva en Lotte. Tevens vind ik het heerlijk om buiten te sporten en in de tuin te werken.

Drs. F.J.J. Gevers

Huisarts (praktijkhouder)
BIG: 09915754901
Aanwezig op:
maandag, donderdag en vrijdag,
om de week op woensdag
Photo MIRO Vysocansky 600700

Ik ben Miro Vysocansky en werk sinds 2023 als huisarts in en rondom Maastricht. Daarvoor heb ik bij de ambulance, intensive-care en de ouderengeneeskunde gewerkt. Mijn opleiding tot huisarts heb ik in Maastricht gevolgd, waar ik sinds 2011 woon. Ik ben deels in Duitsland opgegroeid, waardoor u ook altijd voor een consult in het Duits bij mij terecht kunt. Daarnaast spreek ik Engels, Frans en een gebrekkig woordje Bahasa. In mijn vrije tijd speel ik graag volleybal en ben ik regelmatig op de fiets in het heuvelland onderweg.

Drs. M. Vysocansky

Huisarts (vaste waarnemer)
BIG: 99925008401
Aanwezig op:
woensdag
Foto_Wes_prof_black_white 600700

Vanaf september '23 start Wesley Giorgi als nieuwe huisarts in opleiding in onze praktijk. Hij zal een jaar bij ons in de huisartsenpraktijk werkzaam zijn. Zijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en vrijdag.

drs. W. Giorgi

Huisarts in opleiding
BIG: 59931340701
Praktijkondersteuner Somatiek – Wendy Engering 600700

Hoi, ik ben Wendy Engering en sinds 2007 werkzaam als praktijkondersteuner in Cadier en Keer en sinds 2020 ook in Gulpen. Mijn aandachtsgebieden zijn Diabetes type 2, hart- en vaat ziekten, hoge bloeddruk en cholesterol, astma/COPD, ouderenzorg en palliatieve zorg. Ik ben in 1990 begonnen in het MUMC (destijds het oude Annadal) en na bijna 20 jaar met veel plezier overgestapt naar de huisartsenzorg. Hier heb ik meer persoonlijk contact met de mensen, wat ik erg belangrijk vind. Ik heb geplande spreekuren en ben op werkdagen via de assistente te bereiken.
Ik ben geboren in Pijnacker en op mijn 9de met mijn ouders verhuisd naar het mooie Zuid Limburg. 10 jaar geleden ben ik verhuisd en net de grens over gaan wonen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn hobby’s: paardrijden en wandelen samen met mijn partner. Ook de poes, de konijnen en de kippen maken het gezellig druk thuis.
.
Aanwezig van maandag t/m donderdag.

Wendy Engering

Praktijkondersteuner Somatiek
Foto Sharon Engels website

Werkdag: maandag

Sharon Engels

Praktijkondersteuner GGZ
Susan Ronner 600700

Mijn naam is Susan Ronner en ik woon samen met mijn man en mijn twee dochters Eva en Iris in Bunde. Na mijn studie Gezondheidswetenschappen, Geestelijke Gezondheidkunde aan de Universiteit van Maastricht heb ik 16 jaar gewerkt als ambulant begeleider bij mensen met een psychische kwetsbaarheid. In deze functie heb ik al veel mensen mogen ontmoeten en begeleiden. Iets dat ik altijd met veel plezier gedaan heb. Vanaf april 2024 start ik als POH GGZ bij de Huisartsenpraktijk Cadier en Keer. Mijn werkdag is dinsdag.
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te wandelen en lees ik graag een goed boek. In de winter ga ik naar de Alpen om te skiën.

Susan Ronner

Praktijkondersteuner GGZ
Doktersassistente – Gwen Goverde 600700

Ik ben Gwen Goverde. Ik ben opgegroeid in Maastricht en inmiddels woon in samen met mijn partner Bjorn in Gronsveld. In 2016 heb ik de opleiding tot doktersassistente afgerond en direct hierna ben ik gestart bij de huisartsenpraktijk in het mooie Cadier en Keer waar ik met veel plezier werk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden & familie. Ik ben werkzaam in de praktijk van dinsdag t/m vrijdag.

Gwen Goverde

Doktersassistente
Charmena 600700

Mijn naam is Charmena. Sinds mijn 12e wilde ik al graag doktersassistente worden,
dat ik uiteindelijk in deze leuke praktijk terecht ben gekomen vind ik heel fijn!
De meeste van jullie kennen mij ondertussen ook al heel lang. Ik ben werkzaam in de praktijk sinds 2008. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag de hele dag en vrijdag tot 13.00 uur.

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend

Charmena Roberts

Doktersassistente
Didi 600700 zwartwit

Hoi, ik ben Didi Wijnants-Weltens. Als rasechte geboren getogen Maastrichtenaar, ben ik begin 2023 de grens overgestoken om mij als doktersassistente te verbinden aan Huisartsenpraktijk Cadier en Keer. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! De stap was iets minder groot, omdat ik daarvoor ook mijn stage in de praktijk heb gelopen.
Voordat ik me in 2022 heb omgeschoold tot doktersassistente, was ik werkzaam als assistente van een cosmetisch arts.
In mijn vrije tijd wandel ik graag, samen met mijn man en ons hondje Lou. Ook kun je me regelmatig tegenkomen in een van de restaurants in Maastricht.
.
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Didi Wijnants-Weltens

Doktersassistente
Foto Marion zwart wit 600700

Ik ben 55-jarige Marion Ackermans.
Door te veel fysieke klachten niet meer werkzaam in de eigen zaak.
Gelukkig krijg ik in dit enthousiaste team de kans om de opleiding tot doktersassistente te volgen en werkend te leren.
In mijn vrije tijd wandel ik graag en houd van creatieve bezigheden zoals bloemwerk maken, potten bakken, mozaïeken en breien.
Ook duik ik graag in een goed boek of spannende film. Fijn als ik u de komende jaren ergens mee kan helpen.
.
Aanwezig op dinsdag en vrijdag

Marion Ackermans

Doktersassistente in opleiding (BBL)
anouk 600700

Ik ben Anouk Maassen en als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsenpraktijk op diverse onderdelen met als doel te ontzorgen en kwaliteitsverbetering te realiseren. Hierbij is het
doel dat de huisarts meer tijd voor de patiënt heeft. Ik zal een aanspreekpunt zijn voor o.a. personeelszaken, organisatie, kwaliteit en financiën.
Ik hou van uitdagingen, denk graag in oplossingen en hou van een gezellig team om samen hard in te werken. In mijn vrije tijd sta ik graag op het hockeyveld, ga ik de natuur in en reis ik graag.

Anouk Maassen

Praktijkmanager
Voor het nieuws kunt u terecht op onze Home pagina
Call Now Button