Medewerkers

Sybilla 600700

Hoi, ik ben Sybilla Lenaers. Na de middelbare school ben ik in Nijmegen geneeskunde gaan studeren waar ik mijn huidige collega Femke Gevers al leerde kennen in onze introductieweek. Na mijn afstuderen eind 2014 heb ik gewerkt op de spoedeisende hulp en in de ouderenzorg om vervolgens in Maastricht de huisartsopleiding te gaan doen. Opgegroeid in Margraten en altijd graag in vertrouwde omgeving weer willen werken. Eerst als waarnemend huisarts bij drs. Prevoo vanaf februari 2015 op de Willem-Alexanderstraat. In 2021 in de maatschap als praktijkhouder en vanaf 2024 samen met drs. Gevers. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, vrijdag en woensdag de oneven week.
Thuis is het gezellig druk met mijn man Rick en 3 dochters Yfke, Jitske en Renske. Er worden veel gezelschapsspelletjes thuis gespeeld en ik vind het leuk om een boek te lezen en te wandelen in mijn vrije tijd.

drs. S.J.M.M. Lenaers

Huisarts (praktijkhouder)
BIG: 49913569401
Aanwezig op:
maandag, dinsdag en vrijdag,
om de week op woensdag
Femke foto zwart wit 600700

Mijn naam is Femke Gevers-Brants, ik ben geboren en getogen in Helmond. Mijn geneeskunde en huisartsenopleiding heb ik in Nijmegen gevolgd en in 2015 afgerond. Daarna ben ik gaan werken als waarnemend huisarts in de omgeving van Nijmegen, en later in Zuid-Limburg. Ik heb er heel bewust voor gekozen dat ik ook praktijkhouder wilde worden en vanaf 2024 ben ik dan ook met veel enthousiasme begonnen als praktijkhouder naast drs. Lenaers in het mooie Cadier en Keer. Ik zal werkzaam zijn op maandag, donderdag en vrijdag en woensdag om de week.
Naast mijn leuke werk ga ik ook graag uitstapjes maken in het mooie Heuvelland met mijn man Tom en kinderen Eva en Lotte. Tevens vind ik het heerlijk om buiten te sporten en in de tuin te werken.

Drs. F.J.J. Gevers

Huisarts (praktijkhouder)
BIG: 09915754901
Aanwezig op:
maandag, donderdag en vrijdag,
om de week op woensdag
Photo MIRO Vysocansky 600700

Drs. M. Vysocansky

Huisarts (vaste waarnemer)BIG: volgt.Aanwezig op:woensdag
Foto_Wes_prof_black_white 600700

Vanaf september '23 start Wesley Giorgi als nieuwe huisarts in opleiding in onze praktijk. Hij zal een jaar bij ons in de huisartsenpraktijk werkzaam zijn. Zijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en vrijdag.

W. Giorgi

Huisarts in opleiding
Praktijkondersteuner Somatiek – Wendy Engering 600700

Aanwezig van maandag t/m donderdag.

Wendy Engering

Praktijkondersteuner Somatiek
Foto Sharon Engels website

Werkdag: maandag

Sharon Engels

Praktijkondersteuner GGZ
simone zwart wit600700

Aanwezig op dinsdag.

Simone van de Broek

Praktijkondersteuner GGZ
Doktersassistente – Gwen Goverde 600700

Aanwezig van dinsdag t/m vrijdag

Gwen Goverde

Doktersassistente
Charmena 600700

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend

Charmena Roberts

Doktersassistente
Didi 600700 zwartwit

Aanwezig op maandag , woensdag en vrijdag.

Didi Wijnants-Weltens

Doktersassistente
Praktijkmanager – Kim Neven 600700

Ik ben Kim Neven en als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsenpraktijk op diverse onderdelen met als doel te ontzorgen en kwaliteitsverbetering te realiseren. Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. personeel, organisatie & beleid, kwaliteit, financieel en middelen.

Aanwezig op dinsdag of vrijdag.

Kim Neven

Praktijkmanager
Voor het nieuws kunt u terecht op onze Home pagina
Call Now Button