Corona virus – update

Corona virus – update

CORONAVIRUS (update 16 maart)

 

Zoals u ongetwijfeld wel weet worden er veel maatregelen opgesteld omtrent het coronavirus. Ook wij moeten nu voorzorgsmaatregelen toepassen.

Wij doen dit om het besmettingsrisico te beperken en wij hopen zo onze oudere en andere kwetsbare mensen beter te beschermen.

Dit houdt in dat vanaf maandag 16 maart 2020 de praktijk alleen mensen in de praktijk toelaat die telefonisch vooraf een afspraak met de assistente hebben gemaakt.Patiënten die geen afspraak hebben gemaakt maar wel de dokter willen spreken bellen dan gewoon de praktijk op het reguliere nummer.

 

Wij werken op dit moment zoveel mogelijk met telefonische spreekuren. Wilt u graag een herhaalrecept doorgeven verzoeken wij u dit via de receptenlijn of per e-mail te doen. Bent u grieperig of verkouden neem dan telefonisch contact op met de apotheek en vraag of zij uw recept kunnen bezorgen aan huis.

 

Voor uitstekende en actuele informatie over het coronavirus in Nederland verwijzen wij u naar onderstaande twee websites of bel naar 0800-1351.

  1. https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus
  2. https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Alvast bedankt voor uw begrip.Call Now Button